Fødevareudvikling: Vilde urter og tang på tallerkenen

Kulturlandskab.dk har arbejdet med lokal fødevareudvikling baseret på lokale råvarer siden 1995. Mælkeprodukter og ost, Nordisk akvavit, is, øl med tang og vilde urter for blot at nævne nogle af de fødevarekategorier, vi har bidraget til. Vi har også rådgivet større landbrug, fødevarevirksomheder og restauranter i udvikling af produktioner, produkter og produktserier med udgangspunkt i egne lokale råvarer.

Den moderne forbruger efterspørger i stigende grad lokale produkter og er villig til at betale en merpris, hvis produkterne også har lokal karakter. De unikke lokale produkter og især produkter med terroirkarakter er med til at skabe økonomi i små og mellemstore landbrug og fødevarevirksomheder.

Kulturlandskab.dk kortlægger dine muligheder for produktion af unikke terroirprodukter og hjælper dig gennem de indledende faser i din produktudvikling.

Diplom

diplom